3 perfekte miniferier til vinteren

Den sidste vintermåned er skudt i gang, og hvis du skal nå ud på en lille rejse i løbet af vinteren er det derfor ved at være tid til at planlægge hvilken rejse. Vinteren er et perfekt tidspunkt til at tage på en miniferie, da det giver dig en unik mulighed for at få et afbræk fra hverdagen. Vi har samlet 3 idéer til en miniferie i vinteren her.

Byferie i London

Vores første forslag til en god miniferie i vinterperioden er at tage på byferie til London. Byferie til London er en perfekt miniferie til dig der elsker det summende byliv og godt kunne tænke dig at tage rundt og besøge de mange seværdigheder.

Du kan tage en tur rundt i de hyggelige gader og opleve London på din helt egen måde. Når du trænger til en pause fra at gå kan du tage en tur i en af de populære røde busser og se London derfra.

I London kan du samtidig finde mange hyggelige caféer, hvor du kan nyde ægte engelsk morgenmad sammen med en kop god engelsk the.

London er en perfekt destination da det kun tager to timer i fly, og du kan derfor hurtigt være i London. Det er derfor en god destination til de korte ferier, da du dermed slipper for at bruge alt for lang tid på transport.

Skiferie til Sverige eller Norge

En anden god miniferie til vinteren, er at tage på skiferie til Sverige eller Norge. En miniskiferie er en perfekt mulighed for at få et afbræk fra hverdagen på en god måde.

Når du er ude at stå på ski kommer tankerne automatisk væk fra den travle hverdag og det er derfor en perfekt måde at slappe af på.

Både Norge og Sverige er gode destination til en kort skiferie, da det ligger tæt på Danmark. Du kan læse mere om miniskiferie til Norge eller Sverige hos StenaLine.

I både Norge og Sverige kan du finde mange gode destinationer til en skiferie. Der er også mange gode destinationer til børnefamilien, hvis I gerne vil have børnene med på miniferien. Så er det bare vigtigt at have en god vinterjakke eller en flyverdragt. Hvis I mangler en god jakke til skituren, kan I finde termotøj til hele familien på termoland.dk.

Spændende oplevelser i Berlin

Den sidste destination, der er perfekt til en miniferie om vinteren er en tur til Berlin. Du kan komme til Berlin efter kun en time i fly og det er derfor en perfekt mulighed for at få et par gode dage væk fra den sædvanlige hverdag.

I Berlin er der mange muligheder for at få forskellige oplevelser og der er noget for enhver, som gør Berlin til en populær feriedestination hos mange danskere.

I Berlin kan du først og fremmest opleve en masse historie fra 2. verdenskrig på forskellige museer eller ved at tage forbi det stykke af Berlinmuren som stadig står i Berlin. Du kan også tage forbi det historiske punkt Checkpoint Charlie der er symbol på grænseovergangen ved Berlinmuren.

Men ud over historiske oplevelser kan du også opleve meget andet i Berlin. Du kan fx tage på Bådtur og opleve Berlin fra floden Spree eller se Berlin fra toppen ved at besøge Potsdamer Platz.

Andre populære seværdigheder i Berlin er blandt andet Brandenburger Tor eller Pergamon-museet og der venter derfor mange forskellige oplevelser hvis du tager på en miniferie til Berlin.

Leave a Comment