De bedste gratisoplevelser i Rom

2 år siden |  0 comments  |  Ud i verden

Mange tror at storbyferie koster det hvide ud af øjnene. I nogle tilfælde er dette selvfølgelig rigtigt, men der er mange spændende oplevelser man kan få, uden at bruge en øre. Hvis man kigger lidt rundt omkring på nettet og bruger en sammenligningstjeneste, kan man finde flybilletter til Rom til en fornuftig pris. Selve rejsen derned behøver altså ikke at være dyr. Når du så har fået din flybillet i hus, skal du selvfølgelig også have et sted at bo. Her kan man igen bruge en sammenligningstjeneste. Hvis man allerede her har brugt en stor del af budgettet, kan det være rart at kende til nogle spændende og helt gratis oplevelser i Rom.

Peterskirken


En af de mest berømte kirker i hele verden er nok Peterskirken. Kirken ligger inde i selve Vatikanstaten og altså ikke direkte i Rom, selvom Vatikanstaten selvfølgelig ligger i Rom. Kirken har en smuk arkitektur, som de fleste vil sætte pris på. I hele Rom kan du besøge kirker helt gratis og nyde dem både ude fra og inde fra. Selvom man ikke lige tror på gud og er religiøs, kan man stadig sagtens få noget ud af at besøge Peterskirken eller en af de andre smukke kirker i Rom.

Trevi-fontænen


Et meget kendt sted i Rom må siges at være Trevi-fontænen. Springvandet har været med i mange serier og film, så selvom man aldrig har været i Rom, er man helt sikkert stødt på det berømte springvand før. Man kan nyde det smukke syn helt gratis, man skal dog være opmærksom på at der altid er mange mennesker. Helt gratis behøver det dog ikke nødvendigvis at være, for rygtet siger, at hvis man smider en mønt i vandet, vil man vende tilbage til Rom en dag. Mange bruger også springvandet til at smide mønter i og ønske sig noget godt.

Den spanske trappe


De fleste oplevelser i Rom, som ikke koster penge, er arkitektur og kan nydes af alle. Dette er også gældende for den spanske trappe. Trappen er berømt og vises i mange film. Før i tiden samledes mange forskellige mennesker på trappen i håbet om at blive valgt som modeller, men i dag bruges det primært som et opholdssted, hvor man kan nyde vejret og synes af de forbipasserende mennesker. Man skal unde sig selv at vente på en plads helt øverst på trappen, da udsigten fra toppen er helt fantastisk.

Piazza Navona


Piazza Navona var i romertiden stedet, hvor alle atleterne holdte til. I dag holder mange kunstnere til på pladsen og netop derfor er det værd at besøge pladsen. Det er helt gratis. Pladsen er fyldt med kunstnere, der maler og sælger deres værker. Man møder dog også andre former for kunst som f.eks. musikere og forskellige gadeartister. Atmosfæren på pladsen og omkring springvandet er summende og helt fantastisk. Det er en atmosfære, som bare skal opleves. Hvis du vil tilbringe en rolig eftermiddagsstund i Rom, er Piazza Navona det oplagte sted til at slappe af og suge stemningen ind.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

  • By : Ø-færgen
  • 7 måneder siden
  • Comments 0
Prius on road
  • By : Ø-færgen
  • 10 måneder siden
  • Comments 0
  • By : Ø-færgen
  • 11 måneder siden
  • Comments 0