Det skal du huske når du sejler med børn

3 måneder siden |  0 comments  |  Ud i verden

At sejle sammen er en sjov familieaktivitet, og de fleste børn synes, det er sjovt at sejle på en båd eller et skib frem for at køre i en bil. Men der er nogle sikkerhedsforanstaltninger og nogle ekstra ting, vi skal huske, når vi har vores børn med på båden. Hvad enten det er et stort cruise eller bare en mindre færge, så har vi en lille liste med de ting, du skal huske, når du sejler med børn.

Redningsveste


Dette er nok den mest vigtige post. Hvis man glemmer at tage alt andet med til børnene, så er dette den eneste ting, man absolut ikke må glemme. Børn står ikke lige så godt fast som voksne, og især små børn har heller ikke en lige så god idé omkring, hvor meget noget kan flytte sig inklusive deres egne kroppe. Uanset om man bare lige skal ud en tur med jollen eller med et stort skib, så skal man altså have redningsveste med og på under hele sejladsen.

Hvis forældrene så også husker at have deres redningsvest på, så har barnet også en større respekt for vesten og for at sejle ude på havet. Du kan købe en lovpligtig redningsvest, hvis du ikke allerede har en. En god måde at huske redningsvestene på er altid at have dem på båden og vænne sig til at tage dem på, inden man starter motoren på sit sejlskib.

Komfort og mad


Børn har ikke den samme forståelse for, at hvis man er ude på en båd, så kan man ikke bare lige få tyggegummi, hvis ikke man har taget noget med. Hvis det er et ældre barn, så kan de måske, men hvis barnet for eksempel er sulten, så kan det blive en lang tur ude på båden. Derfor må du huske at pakke lidt mad til turen, så barnet føler sig tilpas og glad. Husk også at pakke nok at drikke og solcreme, hvis det er en varm dag.

Desuden er det en god idé at tage nogle gode værepladser for barnet med. Især hvis det er en stor båd, man skal med, er det en god idé at have en klapvogn med, som barnet kan sidde i. Du kan læse mere om klapvogne til udendørs brug her. Hvis man har en baby med, er det en god idé at have en bæresele med, så man kan bevæge sig rundt med barnet på ryggen. Du kan se mere om fordelene ved bæreseler på pegebogen.dk.

Underholdning


Når du sejler med børn, skal du huske, at børn har brug for mange flere aktiviteter end voksne har. De kan måske bliver underholdt af at se ud på havet i cirka en halv time, før de har brug for noget nyt at se på. Det kan være en bog, et spil eller bare noget legetøj, de kan sidde og lege med på skibet. Især hvis man er på et lille skib, hvor der ikke er meget i sig selv at opleve for barnet, og hvis man skal ud på en længere tur, så husk noget sjovt underholdning til børnene, som de kan lege med længe.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

  • By : Ø-færgen
  • 7 måneder siden
  • Comments 0
Prius on road
  • By : Ø-færgen
  • 10 måneder siden
  • Comments 0
  • By : Ø-færgen
  • 11 måneder siden
  • Comments 0