Gør det mere intenst næste gang du skal nyde din partner eller dig selv

2 måneder siden |  0 comments  |  Det gode liv derhjemme

Hvis du synes dit og din partners sexliv begynder at være lidt kedeligt, og hvis du samtidig er klar på en meget udfordrende rejse, så kan i sammen overvej at lege en smule med bondage og BDSM udstyr. For nogle lyder det som sindssyge lege, der bør holdes langt væk, men når man først begynder at undersøge verdenen af dominerende sexlegetøj nærmere, kan man opnå helt nye højder i sexlivet.

De fleste starter med reb, tape og piske


En af de mest anvendte momenter af BDSM er at omdanne en hurtig intens smerte til stor nydelse. Til dette formål er sexpiske rigtig gode. Uanset om du er stor fan af SM eller ej, så kan en sexpisk sagtens være noget, du kan nyde. Du kan enten piske din partner eller lade dig blive pisket. Når først man har leget lidt med spanking, vil rigtig mange synes meget godt om det. Det kan derfor godt blive lidt vanedannende. Der er dog utrolig meget forskellige BDSM udstyr, men fælles for de fleste BDSM lege er, at den ene part er bundet. Til dette formål kan man bruge egnet bondage reb eller bondage tape. Det anbefales ikke at bruge almindeligt reb og gaffatape, da disse produkter ikke er udviklet til formålet, og derfor kan slide unødigt på huden og ødelægge oplevelsen for den bundne.

Tag den et skridt videre og prøv brystvorteklemmer


Her vil rigtig mange i første omgang sige glem det. Og det er umiddelbart forståeligt at en uvidende ikke bryder sig om tanken om, klemmer der skal stramme på brystvorterne. Når det så er sagt, kan brystvorteklemmer være noget af det bedste i sexuniverset. En stor klemme med en bred klemmeflade giver en mindre intens smerte i forhold til en lille klemme, og i behøver derfor ikke starte ud med de værste klemmer, der giver størst mulig smerte.

Formålet med brystvorteklemmer, sugekopper og lignende er at lukke for blodtilførslen til selve brystvorten – dog uden at det blod, der allerede er i vorten kan strømme væk. Dette skaber en følsomhed i hele brystet, hvor man kan mærke blodet forsøge at presse sig frem til det aflukkede område. Når klemmen efterfølgende fjernes opstår der en intens smerte, der samtidig giver en masse stimulerende signaler til hjernens nydelses og lystcentre. I kan derfor opleve helt ekstrem liderlige situationer, når i leget med brystvorteklemmer.

Når du skal forkæle dig selv uden din kæreste


Som mand er det begrænset hvor mange forskellige former for onaniprodukter, der findes. Der findes dog særligt et, der kaldes Tenga ægget, der i Japan er det allermest solgte onaniprodukt. Ægget kan både bruges alene og sammen med sin partner.

Det fungerer ved at ægget pilles ud af beholderen og smøres med tilhørende glidecreme. Ægget føres så over penis, hvor de indvendige strukturer stimulerer penis rigtig meget. Der findes seks forskellige strukturer, så en god måde at starte med Tenga æg er ved at købe en 6-pak, hvor du kan få mulighed for at finde din favoritstruktur.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

natkaabe
  • By : Ø-færgen
  • 9 måneder siden
  • Comments 0
Poolsommerhuse med plads til mange
  • By : Ø-færgen
  • 1 år siden
  • Comments 0
  • By : Ø-færgen
  • 1 år siden
  • Comments 0