Lej et poolhus med plads til hele familien!

Danmark er et fantastisk land at holde ferie i. Vi har masser af forskelligartet natur. Det er lige fra strandene ved Vesterhavet, det sydfynske øhav med alle de små hyggelige øer, Limfjorden med alle dens mange hyggelige strande, Vadehavet med sine helt specielle særheder og unikke dyreliv, de store fyr- og bøgetræsskove rundt om i hele landet, til de mange andre øer og kystlinjer, som alle har hver deres charme og særlige kendetegn.

Tag hele familien med i sommerhus med pool

Skal I af sted på en skøn og afslappende ferie til et af de mange skønne steder rundt omkring i Danmark, så er der mulighed for at invitere hele familien med, hvis I lejer et af de mange sommerhuse med pool, som I finder rundt omkring i landet. I Danmark er det ikke kun det Vesterhavet og strandene deromkring, der giver den mulighed. Den får i også mange andre steder i landet, og i et poolhus er der både underholdning og aktivitetsmuligheder for stor som lille, gammel som ung. Og typisk er der plads til op mod 30 personer i de helt store sommerhuse. Fællesskabet ved at være af sted i et stort poolhus, hvor der stadig er plads til at den enkelte også kan være sig selv i ny og næ, er en oplevelse, som bliver taget med videre i livet, og som vil give mange minder for alle de familiemedlemmer, der tager med på turen.

Nye traditioner

Lad børnene hygge sig i poolen, mens de voksne laver mad eller hygger sig på terrassen og tænder op i grillen, eller deler en kande kaffe med en god dansk sommerkage til. Eller brug tiden, når børnene er udmattede og lagt i seng til, at de voksne kan hygge sig med en svømmetur. Gå en fælles gåtur med hele familien i et af de skønne klitlandskaber, eller tag en tur ud og saml svampe til aftensmaden i en af de mange fyrreskove, som har et væld af muligheder i den retning om efteråret. I kan også tage den traditionelle, danske familiejul til et helt nyt sted, og leje et sommerhus med pool, og lade jer rive med af en helt ny stemning, og dermed skabe nye traditioner omkring jeres fælles juleoplevelser. Tænd op i brændeovnen, steg anden og flæskestegen udendørs på grillen, og nyd at I er flere, der i fællesskab kan stå for alle forberedelserne. Når I alligevel er samlet i det store sommerhus dagen derpå, kan julefrokosten afholdes, uden at nogen skal køre hjem, og alle kan deltage i både tilberedningen og afrydning efter den store traditionelle julefrokost.

Fælles sommerferie

Eller hvad med at nyde sommerferien og de mange lyse, lange sommernætter sammen alle sammen i et af de danske sommerlandskaber. Her kan I gå nogle lange ture, sidde på terrassen hele aftenen, grille i fællesskab og tage ud i sommerlandet og opleve nogle af de mange sommerlande, forlystelser, seværdigheder og ellers bare slappe af og nyde den afslappende ferieform, hvor hele familien kan samles, som en tur i sommerhus uden tvivl lægger op til.

Leave a Comment