Nyd ferien i Sri Lanka

3 måneder siden |  0 comments  |  Ud i verden

Er det ved at være tid til sommerferie, og er du og familien i tvivl om, hvor årets eventyr skal gå hen? Det kan også være, at du er ved at planlægge den romantiske pilgrimsrejse med kæresten eller konen. Eller måske, at du og dine venner leder efter en rejse, hvor i kan finde jer selv og lære hinanden bedre at kende. Der findes mange årsager til, at man leder efter en ferie.

Uanset hvilken form for ferie, du leder efter, så er der rigtig gode muligheder i Sri Lanka. Her finder du alt lige fra de spændende naturvandringer, de flotte strande eller de historiske og flotte byer. Der er et utal af muligheder, så det handler bare om at finde ud af, hvad I gerne vil lave på Sri Lanka. På siden www.sri-lanka.dk kan du finde masser af information om, hvad der er specielt at opleve på Sri Lanka.

Alt fra skøn natur til historiske monumenter


Leder du efter en ferie, hvor du kan opleve lidt af hvert, så er en tur til Sri Lanka helt bestemt et oplagt valg. Her kan du eksempelvis opleve Anuradhapura, der er en gammel historisk by, der har rødder helt tilbage til antikkens Sri Lanka. Her kan du se gamle monumenter, der har en historisk betydning for, hvordan Sri Lanka blev et land i Asien.

Du kan også besøge Kandy, der er Sri Lankas spirituelle hovedstad. Her kan du lære de gamle asiatiske meditationsteknikker, hvor du kan lære dit sind og krop at kende på en helt ny måde. Du kan også besøge feriebyen Bentota, der har smukke strande, hvor man kan slappe af i solen. Der er rigeligt med muligheder, og så kan du arrangere en tur, hvor det hele er planlagt, så I ved, hvad I skal fra dag til dag.

Husk badedragten


Uanset om I primært skal på byferie, eller om I skal på naturvandring, så er det et must at have en badedragt med til Sri Lanka. Selvom I måske ikke skal ligge på en strand under hele ferien, så kan man altid få brug for en badedragt. Find evt. et fint udvalg her, hvis du står og mangler.

Du drømmer eksempelvis ikke om, hvor smukke vandkilder som vandløb og vandfald, man støder ind I, når man bevæger sig i naturen. Og hvorfor ikke tage en dukkert, nu når man alligevel er stødt ind i så smukt et sted?

Fodbeklædningen er vigtig


Når du skal afsted til Sri Lanka, så er det også en god idé at have badesandaler med. Skal i på vandring, så er det selvfølgelig primært vandreskoene, der kommer i brug. Dog er det en god idé at have badesandaler med til tiden på stranden eller ved poolen, hvis I bor ved sådan en. Find evt. fede sandaler på denne side: trenden.dk.

Det er ikke sko, man skal ud at gå lange ture i, men de er altid rare at smutte i, når man er i lejligheden, eller når man går en aftentur ved stranden.

Så hvis du skal på ferie, så er Sri Lanka et skønt valg, og det er altid en god idé med badedragt og badesandaler.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

  • By : Ø-færgen
  • 7 måneder siden
  • Comments 0
Prius on road
  • By : Ø-færgen
  • 10 måneder siden
  • Comments 0
  • By : Ø-færgen
  • 11 måneder siden
  • Comments 0