Rejs med børn nemt og bekvemt

Det er en stressende, men også meget givende oplevelse for dig at rejse med dit lille barn. Når I er ude at rejse sammen, giver det jer mulighed for at tilbringe meget mere tid sammen, end I gør normalt. Til daglig vil barnet tilbringe en stor del af sin tid i institution. Derudover vil der være alle hverdagens pligter, der også skal klares. Når I er på ferie, slipper I for alt det.

Hvis du gerne vil sikre dig de bedste forhold for at få en god ferie med dit barn, er det en god ide, at du køber nogle ting, inden I skal af sted. Det er lige meget, om I skal til udlandet eller holder ferie her i Danmark. Det er også lige meget, om I skal ud at flyve, eller I kører i bil derhen.

Med en bæresele kan I nemt få barnet med rundt

Hvis I skal ud at gå i en storby, kan det være en god ide, at I har barnet i en bæresele på maven frem for at have det i en klapvogn eller en barnevogn. Det gælder ikke mindst, hvis det er en by i flere niveauer, eller hvor underlaget er meget ujævnt. Det er langt fra alle storbyer, hvor der er lige så gode forhold for klapvogne og barnevogne, som vi har herhjemme i Danmark. Og du skal faktisk ikke særlig langt væk fra Danmark, før det bliver besværligt at have en klapvogn med. Derfor kan du med fordel investere i en Ergobaby bæresele.

Bæreselen er lavet, så barnet kan sidde trygt og godt i den, og så den ikke er ubehagelig for dig at have på. Du kan vende barnet ind mod dit bryst, hvis det har brug for ro, eller vende det med ansigtet ud af, hvis det gerne vil følge med i, hvad der sker.

Legetøj til at underholde under transport

Lige meget om I skal flyve eller køre i bil, er det rart at have noget godt legetøj med, der kan underholde barnet under transporten. Hvis barnet allerede har noget legetøj, er det en god ide at bruge det. På den måde behøver du ikke at købe noget nyt. Det er vigtigt, at du husker på, at det skal være noget legetøj, der kan holde til en del uden at gå i stykker. 

En god taske til bleer, mad og skiftetøj

Hvis det er første gang, at I skal ud at rejse, vil I sikkert blive overraskede over, hvor meget udstyr I skal have med. Når I bevæger jer rundt, er det nødvendigt for eksempel både at have bleer, mad og skiftetøj med til barnet, selvom I bare skal på sightseeing i et par timer. Det er derfor en god ide, at du køber en god taske til at have det hele i. Det skal være en taske, som I kan holde ud at bære rundt på i flere timer, måske en hel dag. Vælg derfor en ergonomisk korrekt model, så I ikke kommer hjem med ondt i ryggen.

Leave a Comment