Tag på shopping i Berlin

3 måneder siden |  0 comments  |  Ud i verden

Berlin er en spændende by, som har rigtig meget at byde på. Man kan opleve rigtig meget kultur og historie ved at vandre rundt i byens gader. Ud over de mange museer og seværdigheder man kan opleve i Berlin, er der også en fantastisk by at tage på shopping i. Og Berlins butikker har noget at byde på for alle. Her finder du butikker i alle afskygninger med både tøj, sko og ting til hjemmet.

Hvis du har planer om at tage til Berlin på shopping, er det en god ide at beslutte dig for, hvad du går efter hjemmefra. Der er nemlig utallige butikker, og da Berlin er en stor by, ligger mange af dem spredte med stor afstand. Hvis du på forhånd undersøger diverse butikker, kan du dog sagtens komme hjem med en masse gode fund til næsten ingen penge. Du kan finde en shopping guide til Berlins butikker ved at klikke her.

Mærkevarer til lave priser


Berlin bliver måske ikke forbundet med en mode by i helt samme grad som London og Paris, men der er stadig en masse kendte mærker at finde i mange af Berlins butikker. Kurfürstendamm er Berlins bud på strøget, og i dette område finder man blandt andet KaDeWe, som står for Kaufhaus des Westens. KaDeWe minder meget om Illum i København, eller Selfridges i London. Her finder kan du finde modetøj og tasker i lange baner fra forskellige designere til lave priser.

Du finder også et bredt udvalg af sko fra kendte designere så som Tommy Hilfiger. Desuden finder du også smykker, ure og tilbehør. Mall of Berlin ligger ved Potsdamer Platz, og er ligeledes et stort shopping center fyldt med mærkevarebutikker. Da Potsdamer Platz er en populær turistdestination, er det meget sandsynligt, at du kommer til at befinde dig i området, hvilket gør centeret ideelt som en shoppedestination.

Planlæg din tur


Du får en langt bedre og mere afslappet tur, hvis du på forhånd har planlagt dine dage i Berlin. Det er en rigtig god ide at lave en liste over butikker man vil besøge, og undersøge på et kort hvor de ligger i forhold til hinanden. Berlin er en fantastisk by, og der vil helt sikkert også være nogle seværdigheder, du skal ud og opleve, mens du er i byen. Det kan derfor gøre det en del nemmere for dig, hvis du ved hvilke butikker, der ligger tæt på de seværdigheder, du skal se.

Det næste du kan gøre inden din tur, er at planlægge dine køb. Tænk over hvad du godt kunne tænke dig, og hvad det er du mangler. Ved at overveje hvad du skal købe i Berlin, bliver din shopping tur også mere behagelig, og du undgår at bruge unødvendige penge. Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du finder eksempelvis de helt rigtige sko på din shoppetur, kan du ofte finde en guide på nettet. Således kan du måske hjemmefra finde ud af hvilken model eller kvalitet af forskellige varer, du vil gå efter at købe.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

  • By : Ø-færgen
  • 7 måneder siden
  • Comments 0
Prius on road
  • By : Ø-færgen
  • 10 måneder siden
  • Comments 0
  • By : Ø-færgen
  • 11 måneder siden
  • Comments 0